logo white v2 165px
logo black v2 165px

My Story

Anouk is een force. Een bak energie. Ze kan veel, wil veel en grijpt alles aan wat ze leuk vindt. En dus danst ze als driejarig meisje in haar eerste voorstelling op een balletschool in de buurt. Hier merkt Anouk dat ze mensen kan roeren met haar bewegingen. Via de Dansacademie belandt ze bij de opleiding Musicaltheaters van Fontys in Tilburg. Ze volgt lessen aan het Broadway Dance Centre in New York en Arts Education school in Chiswick. Op haar achttiende zingt ze in de Queen-musical ‘We Will Rock You’ in Keulen.

Met zingen en dansen is ze nooit meer gestopt. Anouk speelt veel in Nederland en Duitsland. Van Belle in ‘Beauty and the Beast’ tot Maria in ‘The Sound of Music’ en van Alex in ‘Flashdance’ tot Fiona in ‘Shrek The Musical’. Om uiteindelijk film en tv te gaan maken. Anouk vertolkte twee jaar lang de rol van Zoë Xander in Goede Tijden, Slechte Tijden, presenteerde kinderprogramma’s voor Nickelodeon en speelde in de bioscoopfilms ‘Onze Jongens’ en ‘Verliefd op Cuba’.

En omdat Anouk doet wat ze leuk vindt, is ze ook nog eens te boeken als stemactrice. En als yogalerares. Want als je zo veel doet als zij, is het ook fijn om af en toe even stil te staan in het leven. Om op jezelf te reflecteren en anderen daarbij te helpen. Wat Anouk ook doet, ze gaat altijd all-in. Of ze nou bezig is met haar bewegingen, stem of spel maakt haar niet zoveel uit: zolang ze mensen maar raakt. Want dat is waar het haar uiteindelijk het om gaat.

 
Years of Experience
 
Projects Completed
 
Awards & Mentions
About | Anouk Maas